Alternativ 1

Min delikate fiskesuppe med lett røkesmak. Tilsmakt med hvitløk og karri. Servert med pestobakt torsk, reker og finskårne grønnsaker.

*

Nystekt brød med rosmarin og Maldonsalt.

*

Koriander og hvitløk marinert scampi. Pakkes i filo og sprøstekes.
Servert med hjemmelaget søt chilisaus.
Anrettet på en seng av spinat, spirer og blomkålpurè.

*

Helstekt indrefilet av «Jærokse» anrettet med estragonstekt sopp og sellerirotpure. Potetterte med rotgrønnsaker.
Sjysaus med rødvin og steinsopp.

*

Mørk sjokolade mousse smakt til med Cognac, servert i glass lagvis med ekte vaniljekrem.
Anrettet med karamellisert ananas med chili og pistasjer.

Alternativ 2

Spennende blåskjellsuppe med hvitløk, bacon, basilikum og appelsin.
Servert med to typer fisk, blomkålbuketter og mais.

*

Hjemmebakt brød.

*

Urtestekt kongekrabbe i filo servert på en terte med jordskokkpure.
Lun vinaigrette med kapers og urter.

*

Hjortemedaljong servert med sylta rødløk, sopp og delikate grønnsaker.
Potet terte og kremsaus med salvie.

*

Sjokolade fondant og sitrusterte servert med hjemmelaget moccais. Bringebærsaus.

Alternativ 3

Kalvecarpassio servert med en liten rucculasalat, pinjekjerner og ovnsbakte grønnsaker. Parmesan dressing og urteolje.

*

Hjemmebakt brød og med urter og soltørka tomat.

*

Kamskjell og breiflabb i parmaskinke på søtpotetpuré.
Spinat, stekt østersopp og soyasmørsaus med valnøtter.

*

Uer og røkt ørret pakket i filodeig sammen med spinat.
Grilla grønn asparges, bakte sherrytomater og kremet urtesaus.

*

Variasjon over Pasjonsfrukt:

Passionfruktmousse på nøttebunn og Passionfruktterte på mørdeigsbunn. Hjemmelaget moccais.

5 retters menyforslag

Alternativ 1

Skalldyrsuppe tilsmakt med ingefær, stjerneanis, chili og fennikel.
Servert med fisk, reker og blåskjell.

*

Urte focassia.

*

Kveite fra Hjelmeland på to måter:
Rå marinert med chili, lime og urter og sitrongress sylta kveite.
Servert med avocado- og ananas salsa og en liten delikat salat.

*

Torsk og kongekrabbe med liten delikat salat og smørsaus med dill og reker.

*

Sennepsgratinert lammefilet. Anrettet med bakte hvitløker, sopp og rattatouille. Fløtepoteter og sjysaus med kapers og soltørka tomat.

*
Inges vaniljemousse på sjokoladebunn. Sjokolade parfait og karamellisert ananas.

Alt 2

Fiskesuppe med karri og safran.
Servert med breiflabb stekt i basilikum og reker. Små blomkålbuketter

*

Hjemmebakt brød.

*

Avokado og skalldyr salat med hjemme røkt ørret servert sammen med en lekker salat med ruccula. Limedressing og urteolje.

*

Pannestekt kamskjell og uerfilet. Blomkålpurè med trøffelolje. Bakte fileter av paprika og spinat. Safransaus.

*

Urtefarsert bryst av Hå- kylling med steinsopp og valnøtter.
Servert med soppterte, hvite asparges og
Estragonkremsaus med terninger av syrlige epler.

*

Tiramisu i glass.
Servert med parfait smakt til med rom og sjokolade.

Priser

Sett gjerne sammen en egen meny ut fra mine forlag:

4 retters valgfri meny: 910,- pr pers
5 retters valgfri meny: 990,- pr pers

Min 12 pers.

Dette inkluderer alle råvarer, gjennomføring, trykking av oppskriftshefter og ikke minst diplomer til alle til slutt.

Drikkevarer kommer utenom.

Jeg selger også forkle av kokkekvalitet.

Pris pr forkle: 425,-
Pris pr forkle med brodert personlig navn 525,-

Ønsker en logo på forkle kommer en ekstra brodering + broderingskort.

Logo pr forkle 100,-
Logobrodering (broderingskort) 1 gangs kostnad 1000,-