Meny 1

Min delikate fiskesuppe med lett røksmak. Servert med kamskjell, små
blomkålbuketter og pestobakt torskefilet.

2 typer Hjemmebakt brød og Kviteseid smør.

***

Parmesangratinert indrefilet av ”Jærokse”
Servert med østerssopp og rødløk. Hvit og grønn asparges.
Salviestekte nypoteter og rødvin sjysaus med steinsopp.

***

Hvit sjokolademousse smakt til med Cognac på sjokoladebunn. Servert med
jordbærsorbet og lakris is.
Delikate frukter og bær marinert med Coientreau.

Meny 2

Delikat salat med hjemme-røkt laks, avocadokrem og krydderstekt scampi.
Limedressing og vinaigrette.

2 typer Hjemmebakt brød og Kviteseid smør.

***

Steinsopp og estragon farsert Hå-kylling. Ovnsbakte tomater, soppfrikasse, vårens
delikate grønnsaker og Estragonkremsaus.
Nypoteter stekt med smør og timian.

***

Sjokoladeterte på mørdeigsbunn servert med hjemmelaget krokan is og
pasjonsfruktsorbet.
Sommerens bær marinert med mynte. Bringebærsaus.

Meny 3

Pannestekt Piggvar og kamskjell.
Blomkålpuré og asparges. Safransaus.

2 typer Hjemmebakt brød og Kviteseid smør.

***

Breiflabb pakket i Parma.
Spinat og østerssopp og delikate grønnsaker.
Kokte nypoteter og skalldyrsaus.

***

Hjemmelaget iser og sorbeer.
Pasjonsfrukt-, bringebærsorbet, moccais og pistasie- vaniljeis.
Servert med marinerte jordbær og litt frukt.

Meny 4

Ovnsbakt kveite fylt med ørret tartar. Servert med frikasse av asparges, fennikel,
pinjekjerner og ovnsbakte sherrytomater. Urtesaus.

2 typer Hjemmebakt brød og Kviteseid smør.

***

Rosmarinbakt ytrefilet av Røroskalv.
Nykål, østerssopp og delikate grønnsaker.
Kremsaus med rosmarin og Nypoteter.

***

Varm sjokolade fondant, bringebærsorbet og hjemmelaget is.
Marinerte jordbær og bærsaus.

Rettene kan settes sammen etter eget ønske ut fra våre forslag.

Menyene kan vi servere å vårt lokale i Østervåg 30, eller du kan ha de som
catering.

Priser

3 retters valgfri meny: 595,-
4 retters valgfri meny: 695,- (legg til en ekstra rett eller ost)

Selskap under 20 pers kommer et kokkehonorar på kr 3000,-
Selskap under 15 pers kommer et kokkehonorar på kr 4500,-

Kjøring utenom Stavanger kommune kr 300,-

Reservasjon og reduksjon i antall

Med mindre annet er avtalt gjelder følgende generelle betingelser.

For arrangementer med færre enn 30 personer.

Avbestilling kan gjøres inntil 2
mnd før arrangementstart, ved avbestilling senere enn 2 mnd vil et
avbestillingsgebyr på kr 2000 kr bli belastet.

20 % av opprinnelig antall kan endres frem til 14 dager før arrangementsstart.
Etter 14. dag vil det bli fakturert for opprinnelig antall (antall som ble bestilt).

For arrangementer med 30 personer eller flere.

Avbestilling kan gjøres inntil 2 mnd før arrangementstart, ved avbestilling senere
enn 2 mnd vil et avbestillingsgebyr på kr 4000 kr bli belastet.

20 % av opprinnelig antall kan endres frem til 14 dager før arrangementsstart.
Etter 14 dag vil det bli fakturert for opprinnelig antall (antall som ble bestilt).

Endringer og avbestillinger må meddeles pr mail. Respekteres ikke ovennevnte
frister for avbestilling/endringer vil opprinnelig bestilling bli belastet med fulle
priser.

Andre avbestillingsfrister må avtales skriftlig.

Prisen som er gitt er forbeholdt forespurt antall. Ved betydelige endringer i antall,
tas det forbehold om retten til å øke prisen.

Alle oppgitte priser er inkl mva.