Matkurs våren 2018.

Kjøp gavekort i dag i cafeen eller send en e-post til:
post@ingeanda.no

 


 

Inge lager en 6 retters meny:

  • Blåskjellsuppe tilsmakt med appelsin og basilikum.
  • Kamskjell på søtpotetpuré. Spinat, stekt østerssopp og soyasmørsaus.
  • Delikat salat med hjemme-røkt ørret, avocadokrem og ovnsbakt paprika. Limedressing og vinaigrette.
  • Rosastekt andebryst. Servert med sopp, grønn asparges og sjysaus med urter.
  • Posjert pære med St. Agur og glaserte valnøtter.
  • Pasjonsfruktterte og sjokoladefondant.

Dette er et annerledes kurs hvor vi setter ned tempo og bruker mer til på hver rett. Inge lager alle rettene og gjestene sitter ned på langbord og spiser rett for rett.

Hvor: Sjå Inge. Østervåg 30 i Stavanger sentrum Kl 1800-2300
Datoer: NB! BARE FREDAGER, 26 januar, 16 februar, 23 februar, 16 mars eller 13 april.
Pris: 1150,- inkl råvarer.
Vi har alle rettigheter.

10 dager før kursdag vil du motta en mail med praktisk info. Faktura kommer i egen mail, vennligst bruk kid ved betaling.

For bindende påmelding:

Send en e-post til post@ingeanda.no
Kurs blir gjennomført om det blir min. 12 deltakere.
Avbestilling må skje senest 7 dager før kursdag, eller så må kurs betales fullt ut.

 


 

3 FORRETTER 3 HOVEDRETTER OG 3 DESSERTER

  • Blåskjellsuppe tilsmakt med appelsin og basilikum.
  • Delikat salat med Carpassio av laks med asiatisk vri.
  • Parmesan gratinert grønn asparges og ørret servert med hollandés og en delikat salat.
  • Farsert kyllingbryst på vårens delikate grønnsaker og estragonsaus.
  • Pannestekt uer og ørret «piccata» kremet purre og pesto.
  • Helstekt indrefilet med fløtepoteter og peppersaus.
  • Mascarponemousse på sjokoladebunn.
  • Jordbærsjarlott med vaniljemousse og sjokoladebunn
  • Sitron terte og moccais.

Inge lager en forrett en hovedrett og en dessert som gjestene spiser. Deretter deles gruppen i tre grupper som lager to retter hver.
Her blir det fart og moro. Ta med forkle og gode sko for her skal alle være med.

Hvor: Sjå Inge. Østervåg 30 i Stavanger sentrum, kl 1800-2300
Datoer: 31 januar, 8 februar, 28 februar, 7 mars, 21 mars eller 11 april.
Pris: 1150,- inkl råvarer.

Vi har alle rettigheter.
10 dager før kursdag vil du motta en mail med praktisk info. Faktura kommer i egen mail, vennligst bruk kid ved betaling.

For bindende påmelding:

Send en e-post til post@ingeanda.no
Kurs blir gjennomført om det blir min. 12 deltakere.
Avbestilling må skje senest 7 dager før kursdag, eller så må kurs betales fullt ut.

 


 

PASTA PASTA

«Hvordan lage pasta selv, pastasauser og garnityrer.»

Vi lager ravioli, tagliatelle og andre pastatyper. Selvsagt vil vi også bruke ferdig pasta på dette kurset. Spennende supper og ikke minst sauser er en viktig del av pastakurset.

Vi skal lage:

  • Soppsuppe med fylt ravioli,
  • Pasta Carbonara
  • Fersk Tagliatelle Bolognese
  • Minestronesuppe
  • Spagetti med ricotta, spinat og ovnsbakte tomater
  • Vegetarlasagne
  • Kremet pasta med røkt ørret og grønnsaker
  • Cannelloni, fylt og gratinert
  • Kremet kald pastasalat med estragon. Kylling og stekt bacon
  • Tiramisu.

Inge lager 3 retter, vi spiser alle på dekket langbord. Deretter deler vi oss i 3 grupper som lager to retter hver. Vi sitter ned på langbord og spiser rett for rett. Hele kvelden avsluttes med en deilig dessert.

Hvor: Sjå Inge. Østervåg 30 i Stavanger sentrum, kl 1800-2300
Datoer: 21 februar, 14 mars eller 4 april
Pris: 1150,- inkl råvarer.

Vi har alle rettigheter.
10 dager før kursdag vil du motta en mail med praktisk info. Faktura kommer i egen mail, vennligst bruk kid ved betaling.

For bindende påmelding:

Send en e-post til post@ingeanda.no
Kurs blir gjennomført om det blir min. 12 deltakere.
Avbestilling må skje senest 7 dager før kursdag, eller så må kurs betales fullt ut.

 


 

GRESK MAT.
HØYDEPUNKTER FRA MIDDELHAVSKJØKKENET

Vår kjøkkensjef Yiannis Athitakis er gresk og vil vise oss det ekte greske kjøkken. Han har jobbet på topp restauranter i Hellas og Norge. Dette blir en spennende og annerledes kveld.

Yiannis vil lage mye av maten, men ikke vær redd. Det blir plenty med smaksprøver underveis. Ta med forkle for sjansen er stor for litt matlaging

Hvor: Sjå Inge. Østervåg 30 i Stavanger sentrum, kl 1800-2300
Datoer: 8 mars eller 12 april.
Pris: 1150,- inkl råvarer.

Vi har alle rettigheter.
10 dager før kursdag vil du motta en mail med praktisk info. Faktura kommer i egen mail, vennligst bruk kid ved betaling.

For bindende påmelding:

Send en e-post til post@ingeanda.no
Kurs blir gjennomført om det blir min. 12 deltakere.
Avbestilling må skje senest 7 dager før kursdag, eller så må kurs betales fullt ut.

 


 

8 sunne fiskeretter.

Dette er kurset for de som vil spise mer fisk i hverdagen. Rettene er kjappe, sunne og av rimelige råvarer.

  • Torsk og laks med liten salat og kremsaus med dill.
  • Cæsar salat med stekt torsk
  • Enkel fiskesuppe
  • Gratinert laks bakt i ovn med pastasalat.
  • Røkt torsk på risotto med grønne grønnsaker
  • Hvit fisk med parmaskinke og soyasmørsaus.
  • Stekt fisk med asparges, pesto og potetmos.
  • Uer piccata servert med linsesalat og blomkålpure.
  • Sjokolademousse med vaniljesaus til dessert.

Inge lager 3 retter, 2 retter spiser vi på langbord og desserten sparer vi til slutt. Deretter deler vi oss i 3 grupper som lager to retter hver. Vi sitter ned på langbord og spiser rett for rett. Hele kvelden avsluttes med en deilig dessert.
Velkommen til en lærerik aften.

Ta med forkle, for her skal alle være med.
Hvor: Sjå Inge. Østervåg 30 i Stavanger sentrum, kl 1800-2300
Datoer: 30 januar, 14 februar, 1 mars eller 23 mars
Pris: 1150,- inkl råvarer.

Vi har alle rettigheter.
10 dager før kursdag vil du motta en mail med praktisk info. Faktura kommer i egen mail, vennligst bruk kid ved betaling.

For bindende påmelding:

Send en e-post til post@ingeanda.no
Kurs blir gjennomført om det blir min. 12 deltakere.
Avbestilling må skje senest 7 dager før kursdag, eller så må kurs betales fullt ut.

 


 

SKALLDYRBONANZA (REPRISE)

Når det er kaldt i sjøen er en god tid for skalldyr. Vi lager supper, sauser og ikke minst masse flotte tips til hverdagsmiddager og anledninger hvor vi skal ha gjester. Gjerne hvor et sunt kosthold står på tapetet.

Råvarer denne kvelden:

  • Kamskjell
  • Kongekrabbe
  • Reker
  • Blåskjell
  • Scampi
  • + litt fisk
  • Delikat dessert med hjemmelaget is.

Inge lager 2 retter + desserten. Gjestene spiser disse to på fint dekkede langbord. Deretter deler vi oss i 3 grupper som lager to retter hver. Rettene spiser vi etter hvert som de blir ferdige.

Kvelden avsluttes med en flott dessert og kaffe.

Hvor: Sjå Inge. Østervåg 30 i Stavanger sentrum, kl 1800-2300
Datoer: 13 feb- 13 mars eller 18 april
Pris: 1150,- inkl råvarer.

Vi har alle rettigheter.
10 dager før kursdag vil du motta en mail med praktisk info. Faktura kommer i egen mail, vennligst bruk kid ved betaling.

For bindende påmelding:

Send en e-post til post@ingeanda.no
Kurs blir gjennomført om det blir min. 12 deltakere.
Avbestilling må skje senest 7 dager før kursdag, eller så må kurs betales fullt ut.