Matkurs for bedrifter

La gå at medarbeiderne dine er dyktige og får jevnlig, profesjonell oppdatering. De vil fortsatt ha noe å gå på, i lagarbeid og sosial omgang, tro meg.

Hos «Sjå Inge» vil vi tilføre dette lille ekstra; teambuilding, sosialt samvær og en dose matglede på kjøpet.

Atskillige firmaer har allerede fått bevis for at samarbeid om et mål og lagbygging over kjøkkenbenken gir varige resultater. Selv de mest fastlåste floker i arbeidsflokken lar seg løse over god mat og drikke.

Vår søtsyke kokk Inge og staben klør etter å fylle det nye kjøkkenet til kveldskurs, Vi har plass til avdelingen din. Du kan ta med kunder eller venner. Vi har ingen opptakskrav; heller ikke et minimum matglede eller trening i matlaging.

Når først en kursdeltaker har fått sin plass i arbeidsstasjonen, er det vår utfordring å skape trivsel og god stemning. Etter en ti minutters hektisk start er vår erfaring at de neste effektive nitti minuttene fyker av gårde.

Og sim sala bim – takket være hard innsats og individuell veiledning står rettene på bordet, enten du velger sjømat, et mangfoldig suppekjøkken, desserter eller sauser. Når det gjelder kursmenyen, har kunden alltid rett.

Og når alle har benket seg rundt matbordet, gjenstår vår vanskeligste oppgave: Å få deltakerne ut når tiden er inne, sånn rundt halv elleve!

For mer informasjon om våre kurs, send en e-post til post@sjaainge.no

Gleder meg til å se dere på kurs i Østervåg!


Matkurs for privatpersoner

Vil du leve ut hobbyen din sammen med likesinnede?

Sjelden går praten så godt, og latteren sitter så løst som når matvenner møtes på kurs. Når det mørkner tidlig, er en kurskveld rene vitamininnsprøytingen. Sjå Inge tilbyr vi privatpersoner kveldskurs både høst og vår.

Kom som du er. Vi setter ingen inntakskrav, bare at du melder deg på og møter opp. Vårt oppdrag er å lede deg og resten av kursvennene dine fram til et smakfullt resultat. Da garanterer vi at du både har kost deg og får en trivelig avslutning på kvelden.

Kursene foregår i cafélokalet i Østervåg etter stengetid. Kursene varer cirka 4 1/ time.

Sjekk våre ulike kurstema. Så gleder vi oss til en hel kveld sammen med deg.