MATKURS FOR BEDRIFTER

La gå at medarbeiderne dine er dyktige og får jevnlig, profesjonell oppdatering. De vil fortsatt ha noe å gå på, i lagarbeid og sosial omgang, tro meg.

Hos «Sjå Inge» vil vi tilføre dette lille ekstra; teambuilding, sosialt samvær og en dose matglede på kjøpet.

Atskillige firmaer har allerede fått bevis for at samarbeid om et mål og lagbygging over kjøkkenbenken gir varige resultater. Selv de mest fastlåste floker i arbeidsflokken lar seg løse over god mat og drikke.

Vår søtsyke kokker og staben klør etter å fylle det nye kjøkkenet til kveldskurs, Vi har plass til avdelingen din. Du kan ta med kunder eller venner. Vi har ingen opptakskrav; heller ikke et minimum matglede eller trening i matlaging.

Når først en kursdeltaker har fått sin plass i arbeidsstasjonen, er det vår utfordring å skape trivsel og god stemning. Etter en ti minutters hektisk start er vår erfaring at de neste effektive nitti minuttene fyker av gårde.

Og sim sala bim – takket være hard innsats og individuell veiledning står rettene på bordet, enten du velger sjømat, et mangfoldig suppekjøkken, desserter eller sauser. Når det gjelder kursmenyen, har kunden alltid rett.

Og når alle har benket seg rundt matbordet, gjenstår vår vanskeligste oppgave: Å få deltakerne ut når tiden er inne, sånn rundt halv elleve!

For mer informasjon om våre kurs, send en e-post til post@sjaainge.no

Vi gleder oss til å se dere på kurs i Østervåg!


INTERESSERT I MATKURS FOR PRIVATPERSONER ELLER GRUPPER?

Sjekk vår Facebook-side →