Skal vi lage fest hjemme hos deg

Blant de gjeveste oppdragene Inge Anda får, er å stelle i stand selskap hjemme hos jubilanter, eller å forberede privatfesten i leid lokale.

Når den store anledningen nærmer seg, skal du fyre opp forventningene og gjøre klar for kokken. Inge stiller gjerne med hele fisker, uåpnede kamskjell og oksefilet som trenger å stusses. Hvem som helst er velkommen til å bivåne kokketeateret; resten av familien som trenger noe å fylle ventetiden med, gjester som insisterer på å komme tidlig for å lære og oppleve, eller de super-mat-glade som blir invitert med eget forkle og skjerpet kniv.

Også suppen og sausen blir alltid laget på plassen, men god matduft siver ut og bedøver mottakelige gjester som alt er tilbudt noe i glasset.

Du dekker og pynter selv bordet. Bestikk, glass og serviser stiller også vertskapet med.

Vi bringer alt av gryter, panner og utstyr som trengs til matlagingen. Skulle du trenge ekstra servitører, kan vi fikse det. Skulle du selv ha noen som skylder deg en tjeneste, vil Inge gjerne gi vedkommende et lynkurs i oppgavene som venter.

Hvem tar oppvasken?

Inge, vel. Han vasker alt av utstyr, kjøkkenbenker, komfyr og tar med avfall etter dysten. På privatkjøkkenet ditt settes serviset inn i oppvaskmaskin, eller det skylles og settes på benken til en ny maskinrunde.

Glassene venter til vertskapet får vasket de.