VELKOMMEN TE ØSTERVÅG!

-det fjåga hjørna i sentrum

Caféen skal jeg fylle med jærsk gjestfrihet, nylaget nyttemat og søtsaker. Sammen med medarbeiderne mine skal vi fri til alle sanser. Vi skal gjøre vårt ytterste til å skape den gode stemningen: Du kommer inn dørene med det humøret du har og de utfordringene som venter. Slikt kan vi ikke påvirke.  Men vi skal gjøre vårt ytterste for at den tiden du tilbringer i vårt selskap, skal stimulere og skape et godt grunnlag for resten av dagen din.

For ingen uansett utgangspunkt kan vel gå upåvirket fra god bakeduft, nybrygget kaffe, fargerike konditor-godbiter i diskene, desserter du drømmer om hjemme, hjemmelaget konfekt, varmretter til akseptable priser samt et godt smil, en lun kommentar og litt omsorg som bonus?  Ved disken kan du selv velge deg ut valgfri saus til desserten eller kakestykket. Gir den mersmak, kan du kjøpe med deg både sauser, konfekter og saker fra disken.

Maten vår er nylaget og fersk. Brød og bakverk steker vi gjennom hele dagen; tre slags brød, minimuffins i flere varianter og havrerundstykke med pålegg eller til salat og supper. På det åpne kjøkkenet kan du selv påse at lokket på crème brûléen din blir sprøtt, da kokkene opererer med fullt innsyn. Vi satser på de beste råvarer og vet at også gjestene foretrekker håndlaget og fersklaget mat når prisen er akseptabel. Vi skal holde caféen åpen mens du handler i byen eller strever på kontoret.  Vi skal redde deg om du ikke rakk frokosten hjemme. Vi har bordet om du tar med venner til en prat over kaffe.  Vi fikser en rask lunsj nærmest til kantinepris. Vi er det naturlige sted å samles med venner etter skole, shopping eller arbeid. 

Skulle det ikke rekke, kan du også betro oss feiringen din på kveldstid. Etter stengetid kan vi dekke opp til matkurs for mange eller selskap for 20-50 gjester. Selvsagt står vi også til tjeneste om du vil servere gjestene dine vår mat, men heller holde selskapet hjemme. Catering-tilbudet flytter med oss til den nye basen.

Åpningstider

Mandag - fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 09.00 - 18.00
Søndag: stengt

Ser deg i Østervåg