I bryllupstanker?

Selv om de største begivenhetene er mer plasskrevende enn våre egne lokaler kan by på, har Inge Anda og gjengen samlet lang erfaring med å bistå ved de aller største anledninger.

Vi påtar oss mer enn gjerne planlegging, catering og gjennomføring av all servering ved bryllupet ditt; smått eller stort, intimt eller åpent, sentralt eller litt udifrå, klassisk eller freaka. Et så ærefult oppdrag som ansvaret for bevertning vertskap og gjestene, krever at vi kommer inn i planleggingen på et tidlig tidspunkt. Vi vil avtale et menymøte for å lytte til spesielle ønsker før den tre-retters menyen blir skreddersydd.

For å gi best mulig service, vil alle rettene bli servert på tallerken.

Fra vår side vil vi sørge for det som er vår signatur; mest mulig laget fra bunnen og på eget kjøkken. Sammen kan vi også gjøre befaringer i det valgte selskapslokalet, slik at organisering av måltidet blir mest mulig perfekt. Mange slike lokaler tilbyr eget dekketøy. Noen foretrekker å bruke familiens eget. Er det nødvendig, leier vi gjerne inn til formålet for vertskapet.

Vinanbefalingene våre blir satt opp etter menyen. Men de vil komme i så god tid at vertskapet selv kan få gjort innkjøpene på Vinmonopolet.